Acțiunea componentelor active

Fibrele solubile (fibre de mere și pectină de mere, gumă de Guar, gumă arabică, inulină, glucomannan) au capacitatea valoroasă de a absorbi o mare cantitate de apă, formând o masă gelatinoasă, care, pe de o parte, protejează mucoasele stomacale și intestinale, iar pe de altă parte favorizează detoxifierea și eliminarea reziduurilor din organism. În plus, dau senzația de sațietate, fapt care ne ajută să nu mâncăm în exces și să nu luăm kilograme în plus.

Fibrele insolubile (celuloză, tărâțe de orez) activează peristaltismul intestinal și accelerează fluxul alimentelor prin tractul digestiv. Acestea nu se digeră de către organism, însă fibrele lor grosiere curăță exact ca o perie pereții intestinului. În urma acestei ”curățenii” se îmbunătățesc procesele metabolice și asimilarea vitaminelor, a mineralelor și a altor substanțe sănătoase.

Glutamina este un aminoacid esențial care nu numai că participă la sinteza proteinelor, dar este și absolut necesar menținerii și regenerării structurii și a funcției intestinale, în special în stările în care se produce distrugerea mucoasei (”sindromul de colon iritabil”).


Gelul de aloe vera se depune pe mucoasa stomacală, protejând-o de iritații. Îmbunătățește peristaltismul intestinal, ajută la dezvoltarea microflorei intestinale sănătoase. Contribuie la normalizarea metabolismului și a digestiei, îmbunătățește asimilarea substanțelor nutritive din hrană.

Recomandări

 • Ajută la normalizarea microflorei intestinale;
 • Contribuie la reducerea nivelului de colesterol și zahăr din sânge;
 • Contribuie la reducerea riscului de obezitate.

UTILIZARE

Se dizolvă 9 g pulbere (echivalentul a o măsură) în 150 ml de apă, se amestecă bine. Se recomandă adulților în calitate de supliment alimentar o dată pe zi. Este indicat consumul unui pahar cu apă, după administrarea produsului. Pentru un rezultat mai bun se recomandă consumul timp de o lună. În caz de necesitate se poate repeta. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Fibre (din mere) 3000 mg, inulină (din rădăcină de cicoare) 2790 mg, agent de încărcare (gumă de Guar, gumă arabică, sodiu carboximetilceluloză) 740 mg, tărâțe de orez 500 mg, sfeclă 300 mg, acid citric, L-glutamină 200 mg, concentrat de suc de prune 200 mg, glucomannan 200 mg, aromă naturală de afine, aromă naturală de coacăze, aromă naturală de vișine, fructe de ananas 100 mg, extract de acai 100 mg, fructe de coacăz 100 mg, pectină de mere 50 mg, gel de aloe vera 30 mg, stevioglicozidă 30 mg, dioxid de siliciu. Poate sa conțină urme de gluten, ouă sau soia.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MD8sbaaXdac

Ca să cumpărați Program 2 "Colo-Vada Plus + Super-Flora 30 capsule" cu o reducere de 25 %, trebuie să efectuați doar câțiva pași simpli: 

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=584678566415

 

Costuri livrare

Pentru comenzile efectuate si finalizate de catre dvs., cu valoare de la 300 RON, livrarea produselor este gratuita pentru toate localitatile din Romania.

Pentru comenzile efectuate si finalizate de catre dvs., cu valoare de pana la 299,99 RON, taxa de livrare a produselor este de 25 RON pentru Bucuresti si 21 RON pentru restul localitatilor din Romania.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor în țară se efectuează prin intermediul companiei de curierat ”Fan Courier”.

Timpul de livrare: 1-2 zile lucrătoare din momemtul expedierii coletului.

Pe site-ul FanCourier puteți urmări statusul comenzii cu ajutorul numărului de AWB pe care l-ați primit pe e-mail.

Livrarea se efectuează în zilele de lucru, de luni pana vineri, de la 8:00 la 18:00.

Transfer bancar

După efectuarea comenzii se va emite factura proformă în baza căreia va trebui să realizați plata. În cazul în care va exista perceperea unui comision bancar pentru transferul bancar, acesta va fi suportat de către dvs.

În comentariile transferului menţionaţi numărul facturii proforme.

Transferul bancar va trebui să fie efectuat în termen de trei zile lucrătoare de la emiterea facturii proforme. Clientul va trebui apoi să trimită scanat transferul bancar pe adresa de e-mail info@wellnessacademy.ro

În situatia în care transferul nu s-a efectuat în termen de 21 zile lucrătoare de la primirea facturii proforme, comanda se consideră anulată.

Card de debit/credit online

Toate plățile online efectuate sunt procesate de către ROMCARD prin intermediul unui sistem securizat PayU, care garantează efectuarea tranzacțiilor în deplină siguranță și fiind certificat în sistemul Visa și MasterCard 3-D Secure.

Datele solicitate pentru plata online cu cardul:

 • numărul cardului- este format din cele 16 cifre inscripționate pe fața cardului;
 • data de expirare a cardului;
 • codul CVV2/CVC2 – ultimele 3 cifre tipărite pe spatele cardului sub banda magnetic;
 • tipul cardului: MasterCard, Maestro, VISA sau VISA Electron;
 • suma de plată, numărul și descrierea comenzii, numele comerciantului sunt completate automat;

Observatii:

 • în cazul în care cardul dvs. și banca emitentă sunt înrolate în sistemul 3D Secure, în ecranul următor veți fi invitat să introduceți datele de autentificare 3D Secure.
 • în cazul în care cardul dvs. nu este înrolat, dar banca emitentă este înrolată în sistemul 3D Secure, puteți efectua tranzacția dar vă sugerăm ca ulterior să vă contactați banca pentru a fi înrolat.
 • dacă banca emitentă a cardului dvs. nu este înrolată în sistemul 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (VISA sau MasterCard).

Compania nu ia cunoștiință și nu stochează, în niciun moment din cadrul procedurii de plată online, datele referitoare la cardul de debit/credit al clientului. Aceste date nu sunt păstrate în arhivele informatice ale companiei.

Ramburs

Achitarea comenzii se va realiza în momentul primirii coletului de la curier. Suma plătită în numerar la livrarea coletului trebuie să corespundă cu suma totală de plată a comenzii, indicată atât în factura emisă după finalizarea comenzii cât și pe AWB-ul coletului.

 
Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Daily Delicious HI-FIBER Acai & Bluberry

 • Brands Coral
 • Product Code: CRL014
 • Availability: In Stock
 • 0.00€

 • Ex Tax: 0.00€

Tags: Daily Delicious HI-FIBER Acai & Bluberry