În organismul nostru se formează în permanenţă radicali liberi – produşi neoxidaţi ai schimbului de substanţe. Influenţa negativă a acestora se manifestă prin accelerarea proceselor de îmbătrânire ale organismului, scăderea imunităţii, apariţia diverselor afecţiuni. 

O susţinere puternică în lupta împotriva radicalilor liberi o oferă organismului, antioxidanţii. „Microhydrin Plus” este o puternică sursă de antioxidanţi existenţi, întrucât combină efectul pozitiv al microhidrinei şi puterea antioxidanţilor vegetali, produsul posedă un spectru extrem de larg în acţiuni benefice. 

Microhidrina este o sursă de electroni disponibili care neutralizează acţiunea radicalilor liberi. Îmbunătăţeşte hidratarea celulară, reduce nivelul de acid lactic în muşchi, eliminând tensiunea şi oboseala, creşte fermitatea muşchilor, capacitatea de efort fizic şi intelectual. 

Acidul ascorbic (vitamina C) stimulează producerea de leucocite, interferoni, creşte rezistenţa la infecţii, participă la sinteza colagenului şi serotoninei, întăreşte vasele şi normalizează circulaţia sanguină. 

Acidul alfa lipoic exercită o acţiune hepatoprotectoare, hipolipidemiantă. Participând la schimbul de carbohidraţi, asigură asimilarea în timp util de către celulele creierului a glucozei – sursa de energie de bază pentru celulele nervoase, creşte asimilarea de glicogen în ficat, exercită un efect lipotrop, împiedicând degenerescenţa grasă a ficatului. 

Seleniul, un antioxidant activ, susţine sistemul cardiovascular, participă la sinteza enzimelor care influenţează refacerea muşchiului cardiac, îmbunătăţeşte proprietăţile reologice ale sângelui, optimizează transportul substanţelor nutritive şi a oxigenului spre ţesuturi, reduce pigmentarea şi asigură elasticitatea tegumentului. 

Extractul de ceai verde este un antioxidant universal puternic a cărui acţiunea principală este îndreptată spre eliminarea din organism a formelor neoxidate de oxigen. Este o bogată sursă de enzime, vitaminele grupei B, K, P, săruri minerale. Tonifică excelent şi suplimentează aportul de energie. 

Extractul de armurariu conţine substanţa activă silimarina care contribuie la dezintoxicarea ficatului, îmbunătăţeşte prelucrarea grăsimilor şi asimilarea optimă a vitaminelor liposolubile, întăreşte membranele celulare şi participă la formarea de celule noi, stimulând activ sinteza de proteine. 

Produsul „Microhydrin Plus” se utilizează pentru: 
• creşterea protecţiei antioxidante a organismului – factor esenţial al rezistenţei faţă de influenţele nefavorabile; 
• creşterea imunităţii; 
• profilaxia leziunilor celulelor şi ţesuturilor. 

Recomandări

Produsul „Microhydrin Plus” se utilizează pentru:

• creşterea protecţiei antioxidante a organismului – factor esenţial al rezistenţei faţă de influenţele nefavorabile;
• creşterea imunităţii;
• profilaxia leziunilor celulelor şi ţesuturilor.

Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă pe zi cu un pahar mare cu apă în prímele 2 zile, apoi 1-2 capsule de 2 ori pe zi sau conform recomandărilor specialistului.

Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Compozitie:

• Microhidrină (citrat şi carbonat de potasiu, ascorbat şi sulfat de magneziu, siliciu, hidroxid de calciu, acid citric, manitol, ulei din seminţe de floarea - soarelui, apă purificată ionizată) - 200 mg
• amestec de antioxidanţi (extract de ceai verde, quercitină, acid lipoic, n-acetyl     l-cysteine, acid ascorbic, extract de armurariu, niacină, aminochelat de seleniu) - 145 mg 
• excipienţi.

Ca să cumpărați Program 2 "Colo-Vada Plus + Super-Flora 30 capsule" cu o reducere de 25 %, trebuie să efectuați doar câțiva pași simpli: 

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=584678566415

 

Costuri livrare

Pentru comenzile efectuate si finalizate de catre dvs., cu valoare de la 300 RON, livrarea produselor este gratuita pentru toate localitatile din Romania.

Pentru comenzile efectuate si finalizate de catre dvs., cu valoare de pana la 299,99 RON, taxa de livrare a produselor este de 25 RON pentru Bucuresti si 21 RON pentru restul localitatilor din Romania.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor în țară se efectuează prin intermediul companiei de curierat ”Fan Courier”.

Timpul de livrare: 1-2 zile lucrătoare din momemtul expedierii coletului.

Pe site-ul FanCourier puteți urmări statusul comenzii cu ajutorul numărului de AWB pe care l-ați primit pe e-mail.

Livrarea se efectuează în zilele de lucru, de luni pana vineri, de la 8:00 la 18:00.

Transfer bancar

După efectuarea comenzii se va emite factura proformă în baza căreia va trebui să realizați plata. În cazul în care va exista perceperea unui comision bancar pentru transferul bancar, acesta va fi suportat de către dvs.

În comentariile transferului menţionaţi numărul facturii proforme.

Transferul bancar va trebui să fie efectuat în termen de trei zile lucrătoare de la emiterea facturii proforme. Clientul va trebui apoi să trimită scanat transferul bancar pe adresa de e-mail info@wellnessacademy.ro

În situatia în care transferul nu s-a efectuat în termen de 21 zile lucrătoare de la primirea facturii proforme, comanda se consideră anulată.

Card de debit/credit online

Toate plățile online efectuate sunt procesate de către ROMCARD prin intermediul unui sistem securizat PayU, care garantează efectuarea tranzacțiilor în deplină siguranță și fiind certificat în sistemul Visa și MasterCard 3-D Secure.

Datele solicitate pentru plata online cu cardul:

 • numărul cardului- este format din cele 16 cifre inscripționate pe fața cardului;
 • data de expirare a cardului;
 • codul CVV2/CVC2 – ultimele 3 cifre tipărite pe spatele cardului sub banda magnetic;
 • tipul cardului: MasterCard, Maestro, VISA sau VISA Electron;
 • suma de plată, numărul și descrierea comenzii, numele comerciantului sunt completate automat;

Observatii:

 • în cazul în care cardul dvs. și banca emitentă sunt înrolate în sistemul 3D Secure, în ecranul următor veți fi invitat să introduceți datele de autentificare 3D Secure.
 • în cazul în care cardul dvs. nu este înrolat, dar banca emitentă este înrolată în sistemul 3D Secure, puteți efectua tranzacția dar vă sugerăm ca ulterior să vă contactați banca pentru a fi înrolat.
 • dacă banca emitentă a cardului dvs. nu este înrolată în sistemul 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (VISA sau MasterCard).

Compania nu ia cunoștiință și nu stochează, în niciun moment din cadrul procedurii de plată online, datele referitoare la cardul de debit/credit al clientului. Aceste date nu sunt păstrate în arhivele informatice ale companiei.

Ramburs

Achitarea comenzii se va realiza în momentul primirii coletului de la curier. Suma plătită în numerar la livrarea coletului trebuie să corespundă cu suma totală de plată a comenzii, indicată atât în factura emisă după finalizarea comenzii cât și pe AWB-ul coletului.

 


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Microhydrin® Plus™

 • Brands Coral
 • Product Code: CRL004
 • Availability: In Stock
 • 0.00€

 • Ex Tax: 0.00€

Tags: Microhydrin® Plus™