Cocktailurile proteice Daily Delicious Beauty Shake cu arome naturale de vanilie, zmeură și ciocolată, reprezintă o sursă echilibrată de proteine vegetale şi animale care în combinaţie cu colagenul şi un complex de vitamine şi minerale, contribuie activ și benefic la menţinerea vitalității organismului, susţine activitatea fizică și vă oferă energie în fiecare zi. Acţiunea componentelor active Colagenul hidrolizat VERISOL reprezintă o formă extrem de eficientă de colagen, compus din trei peptide (aminoacizi): lizină, prolină şi hidroxi-prolină. Acesta este colagen cu masă moleculară mică. Datorită acestui aspect, peptidele se asimilează rapid şi uşor şi încep să acţioneze în mod activ. Acţionând din interior, peptidele VERISOL influențează în mod direct metabolismul colagenului din piele, contribuie la hidratarea, creşterea elasticităţii şi fermității pielii, încetineşte procesul de formare și apariție a ridurilor. Colagenul VERISOL este perfect compatibil în combinație cu celelalte componente, se asimilează uşor de către organism şi prezintă un nivel ridicat de biodisponibilitate.

Proteinele din lapte constituie cel mai important element din alimentaţie. Proteinele din celulele şi ţesuturile organismului se formează numai din proteinele din hrană. Pentru organismul nostru este foarte important aportul constant de produse alimentare care conţin proteine. Concentratul din proteină din zer reprezintă un alt produs alimentar sănătos care se fabrică din zer de lapte. Concentratul din proteină din zer regăsit în shake conţine până la 81% proteine. Comparativ cu laptele integral, proteina din zer se asimilează complet de către organism, reprezentând baza nutritivă pentru muşchi. Izolatul de proteină din soia este recomandat persoanelor care practică sportul activ şi au optat pentru un stil de viaţă sănătos.

Acest produs este foarte util şi benefic persoanelor care doresc să-și mențină greutatea optimă a organismului și vor să înlăture surplusul prin găsirea unei alternative viabile pentru produsele tradiţionale care conţin proteine naturale. Proteina din soia este îndrăgită de către vegetarieni, deoarece este un înlocuitor natural pentru carnea roșie. Izolatul de proteină din soia este bogat în numeroși aminoacizi esenţiali şi neesenţiali. Proteina din soia se asociează excelent cu proteina din lapte, împreună ajutând la îmbunătățirea calitativă a dietelor pentru persoanele vârstnice şi a persoanelor cu stare de sănătate precară, completând deficitul de proteine şi îmbunătăţind tonusul.

Compoziţia cocktail-ului include 11 substanţe nutritive atent selecționate (vitamine şi minerale), fiecare dintre acestea fiind concepute pentru a avea grijă zilnic de sănătatea şi frumuseţea dvs. Combinându-se armonios, acestea ajută la menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii, a sănătăţii părului şi rezistenţei unghiilor.

Ingrediente: îndulcitori: eritriol si stevioglicozide; proteine din lapte (29,0%), concentrat proteic din zer (17,0%), izolat proteic din soia (12,0%), extract de vanilie, agent de ingrosare: guma guar, citrat de magneziu, colagen hidrolizat  (bovine) (1,0%), L-ascorbat de sodiu, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, PABA/acid para aminobenzoic, emulsifiant: lecitina din soia, acetat de D-alfa tocoferil (soia), seleniumetionina, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, gluconat de cupru, acetat de retinil, acid folic, D-biotina

https://www.youtube.com/watch?v=IVC9E5bDKNA

Ca să cumpărați Program 2 "Colo-Vada Plus + Super-Flora 30 capsule" cu o reducere de 25 %, trebuie să efectuați doar câțiva pași simpli: 

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=584678566415

 

Costuri livrare

Pentru comenzile efectuate si finalizate de catre dvs., cu valoare de la 300 RON, livrarea produselor este gratuita pentru toate localitatile din Romania.

Pentru comenzile efectuate si finalizate de catre dvs., cu valoare de pana la 299,99 RON, taxa de livrare a produselor este de 25 RON pentru Bucuresti si 21 RON pentru restul localitatilor din Romania.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor în țară se efectuează prin intermediul companiei de curierat ”Fan Courier”.

Timpul de livrare: 1-2 zile lucrătoare din momemtul expedierii coletului.

Pe site-ul FanCourier puteți urmări statusul comenzii cu ajutorul numărului de AWB pe care l-ați primit pe e-mail.

Livrarea se efectuează în zilele de lucru, de luni pana vineri, de la 8:00 la 18:00.

Transfer bancar

După efectuarea comenzii se va emite factura proformă în baza căreia va trebui să realizați plata. În cazul în care va exista perceperea unui comision bancar pentru transferul bancar, acesta va fi suportat de către dvs.

În comentariile transferului menţionaţi numărul facturii proforme.

Transferul bancar va trebui să fie efectuat în termen de trei zile lucrătoare de la emiterea facturii proforme. Clientul va trebui apoi să trimită scanat transferul bancar pe adresa de e-mail info@wellnessacademy.ro

În situatia în care transferul nu s-a efectuat în termen de 21 zile lucrătoare de la primirea facturii proforme, comanda se consideră anulată.

Card de debit/credit online

Toate plățile online efectuate sunt procesate de către ROMCARD prin intermediul unui sistem securizat PayU, care garantează efectuarea tranzacțiilor în deplină siguranță și fiind certificat în sistemul Visa și MasterCard 3-D Secure.

Datele solicitate pentru plata online cu cardul:

 • numărul cardului- este format din cele 16 cifre inscripționate pe fața cardului;
 • data de expirare a cardului;
 • codul CVV2/CVC2 – ultimele 3 cifre tipărite pe spatele cardului sub banda magnetic;
 • tipul cardului: MasterCard, Maestro, VISA sau VISA Electron;
 • suma de plată, numărul și descrierea comenzii, numele comerciantului sunt completate automat;

Observatii:

 • în cazul în care cardul dvs. și banca emitentă sunt înrolate în sistemul 3D Secure, în ecranul următor veți fi invitat să introduceți datele de autentificare 3D Secure.
 • în cazul în care cardul dvs. nu este înrolat, dar banca emitentă este înrolată în sistemul 3D Secure, puteți efectua tranzacția dar vă sugerăm ca ulterior să vă contactați banca pentru a fi înrolat.
 • dacă banca emitentă a cardului dvs. nu este înrolată în sistemul 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (VISA sau MasterCard).

Compania nu ia cunoștiință și nu stochează, în niciun moment din cadrul procedurii de plată online, datele referitoare la cardul de debit/credit al clientului. Aceste date nu sunt păstrate în arhivele informatice ale companiei.

Ramburs

Achitarea comenzii se va realiza în momentul primirii coletului de la curier. Suma plătită în numerar la livrarea coletului trebuie să corespundă cu suma totală de plată a comenzii, indicată atât în factura emisă după finalizarea comenzii cât și pe AWB-ul coletului.

 


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Daily Delicious Beauty Shake cu aromă de ciocolată

 • Brands Coral
 • Product Code: CRL010
 • Availability: In Stock
 • 0.00€

 • Ex Tax: 0.00€

Tags: Daily Delicious Beauty Shake cu aromă de ciocolată