„Griffonia” este unul dintre produsele recomandate pentru optimizarea funcţionării sistemului nervos central şi periferic. Planta tropicală griffonia împreună cu vitaminele din grupa В, exercită acţiune: sinergică, benefică asupra funcţiei cerebrale, asupra ciclului somn-veghe, contribuie la eliminarea disforiei, diminuează senzaţia de nelinişte şi stările depresive.

Griffonia este o plantă exotică originară din Africa Centrală şi de Vest. Dintre toate părţile  componente ale plantei, o valoare deosebită o  reprezintă seminţele, datorită conţinutului substanţei naturale 5-hidroxitriptofan (5-HTP). Acest aminoacid este precursorul unuia dintre cei mai importanţi neuromediatori – serotonina. Moleculele de 5-HTP pătrund uşor în celulele cerebrale transformându-se în serotonină. Cercetările au demonstrat că 5-HTP este la fel de eficient precum antidepresivele sintetice. Această substanţă alături de vitamina B6, creşte sinteza de endorfine, responsabile pentru emoţiile pozitive, contribuie la îmbunătăţirea stării de dispoziţie şi la refecarea tuturor fazelor unui somn sănătos: adormire, somn lent şi rapid. În ţările europene este utilizată de mulţi ani cu scopul combaterii depresiei şi pentru îmbunătăţirea memoriei. Totodată, 5-HTP inhibă excitarea centrului de control al apetitului din creier, reducând pofta de mâncare, în special pofta de carbohidraţi. Mai mult decât atât, acest aminoacid ajută la  combaterea eficientă a SPM: reduce senzaţia de apăsare, tensiune, nelinişte, instabilitatea emoţională, iritabilitatea, care apar în ultima săptămână de menstruaţie.

Vitamina В6 deţine un rol esenţial în funcţionarea normală a sistemului nervos central şi periferic (participând la sinteza unor neuromediatori importanţi) a vitaminei B12. În urma multor studii şi cercetări, vitamina B6 a demonstrat eficienţa în cazul depresiilor: este responsabilă cu asimilarea aminoacizilor esenţiali, necesari pentru activitatea cerebrală  (triptofan, cisteină, metionină) şi producerea hormonilor antipsihotici - serotonina şi norepinefrina. Necesarul acestei vitamine creşte în cazul administrării antidepresivelor şi contraceptivelor orale, în perioade de stres şi efort emoţional crescut.

Vitamina В12. Un spectru larg de capacităţi emoţionale şi cognitive ale organismului depind de menţinerea nivelului optim al acestei vitamine în organism. Contribuie la combaterea depresiei, demenţei senile şi stărilor de confuzie, insomniei, ajută organismul în procesul de adaptare în cazul  modificării regimului de somn şi veghe,  prin participarea directă a cianocobalaminei la sinteza de metionină. Totodată, deficitul vitaminei poate determina apariţia nevritelor periferice, atrofia nervului optic şi modificări degenerative ale celulelor măduvei osoase şi măduvei spinării.

Recomandări

„Griffonia” exercită actiune benefică în cazul:

• depresiei;
• dereglărilor de somn;
• nevrozelor de diverse provenienţe;
• sindromului de oboseală cronică.

• Extract din seminţe de griffonia - 50 mg
• vitamina В6 - 2 mg
• vitamina В12 - 3 mcg
• excipienţi.

Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar, 1 capsulă pe zi, în timpul mesei sau conform recomandărilor specialistului. Nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate interacționa cu inhibitori ai monoaminoxidazei (MAOis) sau cu inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (SSRIs) la administrare concomitentă.

Ca să cumpărați Program 2 "Colo-Vada Plus + Super-Flora 30 capsule" cu o reducere de 25 %, trebuie să efectuați doar câțiva pași simpli: 

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=584678566415

 

Costuri livrare

Pentru comenzile efectuate si finalizate de catre dvs., cu valoare de la 300 RON, livrarea produselor este gratuita pentru toate localitatile din Romania.

Pentru comenzile efectuate si finalizate de catre dvs., cu valoare de pana la 299,99 RON, taxa de livrare a produselor este de 25 RON pentru Bucuresti si 21 RON pentru restul localitatilor din Romania.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor în țară se efectuează prin intermediul companiei de curierat ”Fan Courier”.

Timpul de livrare: 1-2 zile lucrătoare din momemtul expedierii coletului.

Pe site-ul FanCourier puteți urmări statusul comenzii cu ajutorul numărului de AWB pe care l-ați primit pe e-mail.

Livrarea se efectuează în zilele de lucru, de luni pana vineri, de la 8:00 la 18:00.

Transfer bancar

După efectuarea comenzii se va emite factura proformă în baza căreia va trebui să realizați plata. În cazul în care va exista perceperea unui comision bancar pentru transferul bancar, acesta va fi suportat de către dvs.

În comentariile transferului menţionaţi numărul facturii proforme.

Transferul bancar va trebui să fie efectuat în termen de trei zile lucrătoare de la emiterea facturii proforme. Clientul va trebui apoi să trimită scanat transferul bancar pe adresa de e-mail info@wellnessacademy.ro

În situatia în care transferul nu s-a efectuat în termen de 21 zile lucrătoare de la primirea facturii proforme, comanda se consideră anulată.

Card de debit/credit online

Toate plățile online efectuate sunt procesate de către ROMCARD prin intermediul unui sistem securizat PayU, care garantează efectuarea tranzacțiilor în deplină siguranță și fiind certificat în sistemul Visa și MasterCard 3-D Secure.

Datele solicitate pentru plata online cu cardul:

 • numărul cardului- este format din cele 16 cifre inscripționate pe fața cardului;
 • data de expirare a cardului;
 • codul CVV2/CVC2 – ultimele 3 cifre tipărite pe spatele cardului sub banda magnetic;
 • tipul cardului: MasterCard, Maestro, VISA sau VISA Electron;
 • suma de plată, numărul și descrierea comenzii, numele comerciantului sunt completate automat;

Observatii:

 • în cazul în care cardul dvs. și banca emitentă sunt înrolate în sistemul 3D Secure, în ecranul următor veți fi invitat să introduceți datele de autentificare 3D Secure.
 • în cazul în care cardul dvs. nu este înrolat, dar banca emitentă este înrolată în sistemul 3D Secure, puteți efectua tranzacția dar vă sugerăm ca ulterior să vă contactați banca pentru a fi înrolat.
 • dacă banca emitentă a cardului dvs. nu este înrolată în sistemul 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (VISA sau MasterCard).

Compania nu ia cunoștiință și nu stochează, în niciun moment din cadrul procedurii de plată online, datele referitoare la cardul de debit/credit al clientului. Aceste date nu sunt păstrate în arhivele informatice ale companiei.

Ramburs

Achitarea comenzii se va realiza în momentul primirii coletului de la curier. Suma plătită în numerar la livrarea coletului trebuie să corespundă cu suma totală de plată a comenzii, indicată atât în factura emisă după finalizarea comenzii cât și pe AWB-ul coletului.

 


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Griffonia

 • Brands Coral
 • Product Code: CRL009
 • Availability: In Stock
 • 0.00€

 • Ex Tax: 0.00€

Tags: Griffonia