100% Glutamina Micronized 400g (80 portii de 5000mg)

Supliment alimentar cu aminoacizi 400g
80 portii / flacon, 1 cupa = 5 g

Informatii nutritionale:    Per 100g    Per servire 5g
L-glutamină                         100 g              5 g

Ingrediente: 
L-glutamină micronizata


Mod de administrare: 
Ca supliment alimentar, 1 cupa de pulbere (5 g) pe zi. Pulberea se dizolvă în suc, apă sau în băutura favorită.

Fabricat in Irlanda, EU

Glutamina este cunoscută pentru capacitatea sa de a ȋncetini colapsul ţesutului muscular ȋn timpul exerciţiilor intensive, ceea ce poate fi de ajutor ȋn creșterea pragurilor de forţă și anduranţă ridicată. Cei care lucrează cu greutăţi vor descoperi că pot ridica greutăţi mai mari pe perioade mai lungi de timp și că se pot antrena mai des. Forţarea limitelor musculaturii inspiră organismul să producă mai multă masă musculară pentru a compensa. Beneficiile consumului de glutamina:

Conservarea ţesutului muscular permite organismului să ardă grăsimea ȋn exces – cu cât mai multă masă musculară are organsimul, cu atât mai eficient este metabolismul. Ȋn timpul antrenamentului pentru slăbit, organismul va pierde și masă musculară, așa că este important să ȋncetinim această pierdere.
Glutamina a ȋnregistrat rezultate pozitive cu privire la ȋmbunătăţirea sistemului imunitar la multe persoane care iau acest supliment. Antrenamentul intensiv pune stres nu numai pe mușchi, ci și pe ȋntregul sistem imunitar. Glutamina restaurează nu numai sănătatea ţesutului muscular, dar si a sistemul imunitar, asigurând refacerea rapidă a organismului, ca ȋntreg.
Glutamina este amintită pentru capacitatea sa de a spori nivelul hormonului de creștere din organism. Este de mare interes pentru cei care se focusează pe construirea musculaturii, căci studiile sugerează că doar 2 grame de glutamină pot ridica nivelul hormonului de creștere.
Ţesutul muscular are nevoie de azot, iar suplimentele cu glutamină (L-glutamina) conţin aproximativ 20% azot, ceea face ca glutamina să fie unul dintre cei mai buni furnizori de azot pentru ţesutul muscular. Când se ia ȋn combinaţie cu alţi agenţi de refacere și construire cum sunt creatina și proteina din zer, se ȋnregistrează o creștere semnificativă a potenţialului de atingere a obiectivelor de antrenament.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Glutamina Micronizata 400g (80 portii de 5000mg)

  • Product Code: V011
  • Availability: In Stock
  • 14.50€

  • Ex Tax: 14.50€