• L-Leucine 1000 200tab

L-Leucina 1000 mg per tableta.

Leucina este un aminoacid esenţial ce a fost descoperit în 1819 şi a fost purificat un an mai târziu. Structura sa chimică a fost descoperită abia la sfârşitul secolului 19 şi face parte din grupul celor trei aminoacizi ramificaţi BCAA (valină, izoleucină, leucină).

Leucina este considerată un aminoacid vital în sinteza proteinelor şi în multe alte procese metabolice. Ca şi izoleucina, acest aminoacid ajută în reglarea nivelului de glucoză din sânge, grăbeşte recuperarea organismului după antrenamente intense şi stimulează producerea hormonului de creştere.

Leucina este cunoscuta şi pentru că previne distrugerea proteinelor din muschi şi poate fi benefica persoanelor ce suferă de fenilcetonurie (o boala genetică în care enzima ce converteşte fenilalanina în tirozină lipseşte sau se găseşte în cantităţi mici).

Leucina este utilă în creşterea masei musculare dar şi în scăderea în greutate. Cei care au folosit alte substanţe în scopurile menţionate mai sus şi s-au blocat ar putea încerca acest aminoacid.

Diferite studii au aratat că leucina acţionează într-un mod unic, faţă de alţi aminoacizi, leucina ajută la arderea grăsimilor dar nu distruge şi proteinele din care este compus muşchiul şi astfel acestea contribuie la dezvoltarea muşchiului respectiv.

Beneficii:
> sprijină sinteza proteinelor
> ajută la protejarea țesutului muscular
> accelerează și îmbunătățește regenerarea
> previne pierderea musculară și catabolismul
> oferă energie corpului după stres 
> păstrează glicogenul în mușchi
> menține echilibrul de azot

Mod de administrare: Consumați 1-5 comprimat pe zi, însoțit de un pahar de apă.

Ingrediente: L-leucină, agent antiaglomerant (stearat de magneziu) și stabilizator (carboximetilceluloză sodică intercalată). Poate conține urme de gluten, ouă, pește, soia și lapte. 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

L-Leucine 1000 200tab

  • Product Code: V010
  • Availability: In Stock
  • 12.50€

  • Ex Tax: 12.50€