Supliment alimentar cu Condroitina, Glucozamina, MSM

60 capsule 

Informatii Nutritionale

Per 4 capsule (servire)

*%DZR / servire

Sulfat de Glucozamina   (mg)

   Din care glucozamina (mg)

1000

650

+

+

Sulfat de Chondroitina   (mg)

400

+

Metilsulfonilmetan(MSM) (mg)

600

+

Acid L-Ascorbic                 (mg)

16

20%

*DZR (doza zilnica recomandata la un adult normal.

Sulfatului de glucozamina este un extract din carapacea crustaceelor, care s-a dovedit a avea efect documentat pe artroza la genunchi. Cateva studii care au comparat efectul suplimentelor alimentare continand sulfat de glucozamina cu cel al medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt folosite uzual pentru a scadea durerea articulara, au aratat cu precizie ca sulfatul de glucozamina a fost mai eficient in scaderea durerii si imbunatatirea functiei articulare.

Sulfatul de condroitina este o substanta chimica pe care o gasim in mod natural in cartilajul articular. El poate fi insa obtinut si din surse animale, de exemplu din cartilajul bovin. Efectul sulfatului de condroitina este rezultatul cumulat al mai multor reactii: activitatea antiinflamatorie, stimularea proteoglicanilor si a acidului hialuronic si scaderea activitatii catabolice a condrocitelor. Poate stopa erodarea cartilajelor, calmeaza inflamatia si favorizeaza regenerarea cartilajelor.

Metilsulfonilmetan (MSM) actioneaza asupra durerii si uzurii articulare, contribuind la ameliorarea disconfortului si la refacerea cartilajului articular.

Ingrediente:  Sulfat de glucozamină (din crustacee) , capsule (gelatina) , metilsulfonilmetan ( MSM ) , sulfat de condroitina , acid L - Ascorbic .

Variaţia ingredienţilor....................................+/- 5%

 

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, administrati 4 capsule zilnic cu multa apa  sau alte lichide. Pentru maximul de suport al articulatiilor, administrati zilnic.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Max Flex (Glucozamina, Condroitina, MSM)

  • Product Code: V008
  • Availability: In Stock
  • 8.75€

  • Ex Tax: 8.75€