• NeuroBolic (200mg Cofeina si 200mg L-Tirozina)

NeuroBolic este o combinatie unica de cafeina anhidra si L-Tirozina, care va avea un efect revigorant atat la nivel mental cat si fizic.

NeuroBolic poate fi utilizat de sportivi pentru un plus de energie cat si de studentii care isi pregatesc examenele, de persoanele cu activitati care impun constant existenta unui nivel de alerta foarte crescut, deoarece ii ajuta sa se concentreze si le alunga oboseala.

Ingrediente active:
L-tirozina este un aminoacid care are un rol important in productia neurotransmitătorilor dopamină si norepinefrină. In plus, L-Tirozina este necesară pentru sinteza hormonilor tiroidieni si epinefrinelor (Adrenalina), sustinand sănătatea sistemului endocrin si sprijinind organismul in conditii de stres.
Cofeina este cel mai larg utilizat psihostimulant, actioneaza direct asupra sistemul nervos central.Pe parcursul multor ani, oamenii de ştiinţă au studiat efectele cofeinei asupra diverselor aspecte ale sănătăţii, şi rezultatele lor au fost puţin spus uimitoare.Acţiunea primară a cafeinei în creier este blocarea efectelor unui neurotransmiţător inhibitor numit Adenozină, prin blocarea efectelor inhibitoare a Adenozinei cafeina măreşte combustibilul neuronal în creier şi eliberează alţi neurotransmiţători, ca dopamina şi noradrenalina.

Informatii nutritionale per capsula: 200mg cofeina, 200mg L-Tirozina. 

Mod de adminitrare: 1 capusula înainte de antrenament sau oricând vă simţiţi obosit.

Ingrediente: Cafeină anhidră, L-tirozină și agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu și carbonat de magneziu). Capsulă (gelatină și colorant (dioxid de titan)).

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

NeuroBolic (200mg Cofeina si 200mg L-Tirozina)

  • Product Code: V007
  • Availability: In Stock
  • 6.25€

  • Ex Tax: 6.25€