Antarctic Krill Oil Superba™ - Acizi grași Omega 3 din structură de fosfolipide (Ulei de crevete).

► Acizii grași Omega - 3 din fosfolipide sunt superiori celor din trigliceride (ulei de pește) datorită bio-disponibilității si bio-eficienței mai mari

► O concentrație mult mai mică de acizi grași din fosfolipide decât din trigliceride este necesară pentru atingerea unei bio-disponibilități egale in celule și organe

► Cantitate mai mică de EPA și DHA în capsulele de Krill Oil (capsule mai mici – se înghit mai ușor) decât în cele de ulei de pește pentru același rezultat

► Uleiul de krill este neutru ca gust, dispersabil în apă și sucul gastric și nu favorizează regurgitațiile, fenomen întâlnit foarte frecvent in cazul uleiului de pește

Acizi grași Omega 3 din ulei de krill VS. alte surse de acizi grași Omega 3

Principalele surse de acizi grași Omega 3 sunt uleiul de pește, care conține Omega-3 din structură de trigliceride și uleiul de krill, care conține Omega 3 din structură de fosfolipide.

Uleiul de krill are două avantaje extraordinare comparativ cu uleiul de pește:

1. Acizi grasi Omega 3 din structură de fosfolipide.

2. Antioxidant carotenoid natural – astaxantină.

Rolul acizilor grași în structură de fosfolipide este foarte important, fosfolipidele fiind esențiale in formarea membranelor celulare ale corpului nostru. Mai exact, o parte din lipidele din celule se regăsesc sub formă de fosfolipide.

Se dizolvă în apă și sucul gastric, procesul de digestie desfasurându-se fără ajutorul vezicii biliare și se absorb integral.

Acizii grași polinesaturași din ulei de krill au bio-disponibilitate mai mare comparativ cu uleiul de pește. Astfel, avem ca rezultat capsule mai mici si mai ușor de inghițit comparativ cu cele din ulei de pește.

Un alt beneficiu al dispersiei mai bune in în cazul capsulelor de ulei de krill în fluidele abdominale, este absența refluxului gastroesofagian, care se produce frecvent in cazul uleiului de pește.

Acizii grași din trigliceride sunt loc de stocare a energiei în celulele țesutului adipos. Nu se dizolvă în apă și sucul gastric, procesul de digestie fiind cel de emulsionare cu ajutorul sărurilor biliare. Acizii grași din trigliceride sunt absorbiți din intestinul subtire.

Sursa uleiului de crevete este un tip de crevete din Antarctica (Euphausia superba), parte din organismele ce formează bioplanctonul , cea mai mare biomasă din lume si se găsește in apele adânci și reci ale acestei mări. Acești creveți se hrănesc cu bioplancton şi conţin mai mulţi nutrienţi decât toate celelalte specii care sunt folosite ca mâncare de către om.

Uleiul de crevete conţine o sursă bogată de acizi graşi polinesaturaţi cu lanț lung şi un puternic antioxidant – Astaxantină
Acizii graşi omega 3 sunt acizi graşi polinesaturați concentrați sub formă de fosfolipide, formă ce le conferă o eficacitate superioară. Acizii graşi omega 3 pot fi inghițiți cu mâncare deoarece corpul uman nu produce acești acizi. Acizii graşi omega 3 (acidul eicosapentanoic – EPA şi acidul docosahexanoic DHA) contribuie la funcţionarea normală a inimii. Efectul benefic se obţine în conditiile unui consum zilnic de 250mg de EPA si DHA. 
Astaxantina conform multor studii și literaturii de specialitate, este un puternic antioxidant (mai puternic decât vitamina E și coenzima Q 10) care protejează acizii grași nesaturați de acțiunea radicalilor liberi.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați 2 capsule zilnic, de preferință la una din mesele principale.

Informatii nutritionale per 2 capsule:

1000 mg de Superba™ Krill Oil

• Fosfolipide din krill - 400 mg

• Acizi grași Omega 3 - 230 mg

- EPA - 128 mg

- DHA - 60 mg

• Astaxantină - 1 mg

Produsul conţine substanţe potenţial alergenice: creveţi. Precautii: Persoanele alergice la crustacee, cu coagulopatii sau care iau medicatie alopată (inclusiv cu anticoagulante) trebuie să discute mai intâi cu medicul si apoi sa inceapă administrarea acestui supliment alimentar. 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Ulei de Krill

  • Product Code: V005
  • Availability: In Stock
  • 17.50€

  • Ex Tax: 17.50€

Tags: Ulei de Krill