• Immune +++

CARE  ESTE APĂRAREA TA CEA MAI BUNĂ?

https://www.youtube.com/watch?v=Bu1wFNE4xFw&feature=youtu.be

https://mylifepharm.com/arthurtm    Obtineti un discout la comanda directa pe acest site

SISTEMUL TĂU  IMUNITAR

 Sistemul imunitar este apărarea naturală a organismului nostru împotriva tuturor viruşilor şi bacteriilor periculoase care sunt peste tot în mediul înconjurător, atât în locuinţă cât şi în afara ei. Sistemul nostru imunitar este o reţea de celule albe din sânge, care pot recunoaşte, ataca şi distruge substanţele străine înainte ca acestea să poată provoca daune serioase organismului.

Acum, mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de sistemul nostru imunitar şi să fortificam organismul împotriva atacurilor bolilor.

 În mediul de astăzi, corpurile noastre sunt înconjurate de cele 37 de milioane de bacterii pe care fiecare persoană le adaugă in aer, în fiecare oră.

Oamenii emit germenii de gripă până la 2 metri distanţă.

LifePharm IMMUNE+++ este o formulă de apărare triplă provenită din ingrediente naturale de înaltă calitate, care sunt dovedite ca fiind sigure şi eficiente pentru a întări sistemul imunitar*.

APĂRARE TRIPLĂ

OPTI-SHIELD BLEND

COMPLEX DE POLIZAHARIDE

Acest complex creşte numărul de celule T, celule B şi celule NK (celule Natural Killer), considerate drept linia întâi împotriva celor mai periculoşi patogeni şi a bacterii*.

 CIUPERCILE REISHI, MAITAKE & TURKEY TAIL

Cu proprietăţi antibacteriene şi antivirale cele trei ciuperci dau organismului instrumentele de care are nevoie pentru a lupta împotriva organismelor străine şi a bacteriilor prin stimularea celulelor T şi activitatea celulelor NK*.

LIFE-C BLEND

Acest amestec este vitamina C pură, cu un sistem unic de livrare (citrice bioflavonoide şi metaboliţi lipide), astfel încât acesta să pătrundă în corp cât mai repede şi apoi să rămână în organism mai mult*.

       sprijină funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar*

       stimulează sănătatea sistemului imunitar şi răspunsul imun*

       reduce inflamaţiiile*

 HERB & BOTANICAL BLEND

Amestec de plante medicinale, surse complet naturale de vitamina C, caren generează un “Titan” de imunitate la viruşi şi infecţii*.

       Camu Camu

       Cireşe Acerola

       Ashwagandha

       Cătină

       Rodie

 EFICIENŢĂ DIN EXTERIOR SPRE INTERIOR

 Mulţi oameni nu pot absorbi vitamina C, din cauza proprietăţilor sale naturale acide.

Am pus într-o capsulă formula LifePharm IMMUNE+++ cu o acoperire enterică pentru a ajuta să reziste la condiţii acide din stomac.

Aceasta protejează capsula de dizolvarea în stomac, permiţându-i să ajungă la nivelul intestinului subţire pentru o absorbţie adecvată*.

 LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Misiunea pentru sănătate LifePharm a început cu Laminine, o formulă proprie, originală, cu rezultate deosebite pentru consumatori.

Ne continuăm misiunea pentru o viaţă sănătoasă prin dezvoltarea unei noi linii de suplimente bazate pe Laminine"

Mai multe informaţii, găsiţi aici:    https://mylifepharm.com/arthurtm    Obtineti un discout la comanda directa pe acest site

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Immune +++

  • Brands LifePharm
  • Product Code: L004
  • Availability: In Stock
  • 36.95€

  • Ex Tax: 36.95€

Available Options


Related Products

Omega 3 +++

Omega 3 +++

EŞTI MULŢUMIT DE SĂNĂTATEA TA? ECUAŢIA ESTE SIMPLĂhttps://www.youtube.com/watch?v=ESq7YDLP..

36.95€ Ex Tax: 36.95€

Tags: Immune +++