Informatii de Livrare

CONDITII DE VANZARE SI RETURNARE

Verificam fiecare produs inainte de livrare, drept pentru care va garantam autenticitatea si calitatea acestuia. In cazul putin probabil al deteriorarii produsului, va rugam sa trimiteti o notificare la adresa noastra de email in maxim 24 de ore de la primirea marfii ca sa putem aranja inlocuirea acestuia ( minus costurile de livrare care intra in sarcina clientului ).

LIVRAREA
Controlam si livram marfa in maxim 2 zile de la efectuarea platii si dupa primirea adresei de livrare si a numarului Dvs de telefon.  
Va listam numarul care insoteste produsul la transport, astfel incat sa puteti urmari livrarea acestuia.
Livram produsele numai la adresa certificata in contul Dvs de PayPal.

CONDITII DE VANZARE
Verificam fiecare produs inainte de livrare, drept pentru care va garantam autenticitatea si calitatea acestuia.
In cazul putin probabil al deteriorarii produsului, va rugam sa trimiteti o notificare la adresa noastra de email in maxim 24 de ore de la primirea marfii ca sa putem aranja inlocuirea acestuia ( minus costurile de livrare care intra in sarcina clientului ).

Pentru o livrare mai fluenta, cu cat mai putine intarzieri, firma noastra nu stocheaza marfa in Europa  ci o livreaza direct catre Dvs., din depozitul nostru din China, la adresa  unde s-a comandat produsul. Pretul produsului pe care il platiti nu include si eventualele taxe specifice tarii unde se face livrarea. Acestea intra in responsabilitatea cumparatorului. Din  informatiile nostre, in multe tari europene nu se mai percep taxe vamale pentru produsele electronice si computerele importate din China doar TVA-ul, in anumite situatii. Pentru mai multa siguranta insa, verificati cu autoritatile fiscale si vamale locale. 
Coletul poate fi adus direct la locul de livrare indicat de Dvs sau la oficiul postal-vamal. Daca nu va prezentati in timp util ( de regula 10 zile de la primirea avizului) la oficiul postal-vamal pentru ridicarea coletului, acesta poate fi retinut de serviciul vamal, redirectionat sau chiar distrus dupa o perioada de timp, caz in care societatea noastra nu are nici o responsabilitate si nu va exista inlocuire pentru produs.

Din China spre Romania sau alte tari,  livram produsele de obicei Via Air Mail. Durata este 7-15 zile. In anumite situatii, pentru anumite produse folosim deasemenea DHL-ul. Timpul de livrare maxim, in acest caz, se reduce la 3-4 zile.